Balsamic Peppercorn Steak

Balsamic Peppercorn Steak
Friptura de piper Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 217 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. 1122 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de mușchi, frunze de cimbru, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Fripturi balsamice cu pene de boabe de piper, Friptură De Boabe De Piper, și Friptură De Boabe De Piper pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista