Balsamic-ceapă coaptă și cartofi cu carne de porc prăjită
Ceapa și cartofii la cuptor Balsamic cu carne de porc prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $10.11 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1681 calorii, 63G de proteine, și 56G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, usturoiul cu bulb, rozmarinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Memento-uri de prăjire (: carne de porc prăjită și ceapă balsamică caramelizată), Friptură de porc prăjită cu cartofi și ceapă, și Friptură de porc învelită în slănină cu cartofi și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți cartofii într-o tigaie cu apă clocotită, sărată și gătiți timp de aproximativ 8 minute, apoi scurgeți și reveniți în tigaie. Chuff - le un pic de agitare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pentru a pregăti carnea, împrăștiați o mână de frunze de rozmarin tocate mărunt peste o placă mare de tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Se presară peste puțină sare și piper și semințele de fenicul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fenicul Măcinat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Rotiți carnea de porc peste bord, apăsând tare, astfel încât toate aromele să se lipească de ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Obțineți o tigaie mare de prăjire în care carnea de porc se va potrivi perfect și așezați-o pe un arzător la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Se toarnă puțin ulei de măsline și se pune carnea de porc, cu partea grasă în jos, presărată cu orice aromă rămasă pe tablă. După câteva minute, când grăsimea de porc este ușor aurie, întoarceți-o și adăugați căței de usturoi, ceapă, țelină și frunze de dafin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați-l pe raftul inferior al cuptorului preîncălzit timp de 1 oră, ungându-l la jumătatea drumului. (În ultimele 20 de minute de gătit, poate fi necesar să acoperiți carnea de porc cu un pic de hârtie cerată umedă pentru a opri colorarea prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Obțineți o altă tigaie de prăjire, în care puteți încadra cartofii în 1 strat și încălziți-l pe aragaz. Când este fierbinte, turnați un glug de ulei de măsline în el și adăugați untul, rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Adăugați cartofii și aruncați-i în toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
11
Se adaugă ceapa și tot oțetul balsamic și se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute pe arzator pentru a reduce putin otetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Așezați tigaia pe raftul superior și gătiți aproximativ 50 de minute, până când cartofii și ceapa sunt întunecate, lipicioase și crocante - scoateți tigaia pentru a arunca ceapa și cartofii la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
După 1 oră, carnea trebuie gătită. Înțepați - l cu un cuțit ascuțit-dacă sucurile sunt limpezi, s-a terminat; dacă nu, puneți-l înapoi la cuptor pentru încă 10 până la 15 minute, păstrând cartofii calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească pe o farfurie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și se amestecă usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Puneți tigaia peste arzător și adăugați vinul alb. Fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate, răzuind toată bunătatea cărnoasă, marmitey de pe fund pentru a face un sos gustos și condimentați, dacă este necesar. Treceți printr-o sită într-un ulcior de servire. Apoi feliați carnea de porc și serviți-o cu ceapa și cartofii incredibili coapte, stropiți cu sucurile de tigaie. Această masă merge excelent cu niște verdeață drăguță sau o salată de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Piept De Pui La Rotisor
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ