Balsamic-ceapă coaptă și cartofi cu carne de porc prăjită
Ceapa și cartofii la cuptor Balsamic cu carne de porc prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $10.11 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1681 calorii, 63G de proteine, și 56G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, usturoiul cu bulb, rozmarinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Memento-uri de prăjire (: carne de porc prăjită și ceapă balsamică caramelizată), Friptură de porc prăjită cu cartofi și ceapă, și Friptură de porc învelită în slănină cu cartofi și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți cartofii într-o tigaie cu apă clocotită, sărată și gătiți timp de aproximativ 8 minute, apoi scurgeți și reveniți în tigaie. Chuff - le un pic de agitare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Pentru a pregăti carnea, împrăștiați o mână de frunze de rozmarin tocate mărunt peste o placă mare de tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Se presară peste puțină sare și piper și semințele de fenicul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fenicul Măcinat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Rotiți carnea de porc peste bord, apăsând tare, astfel încât toate aromele să se lipească de ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Obțineți o tigaie mare de prăjire în care carnea de porc se va potrivi perfect și așezați-o pe un arzător la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
7
Se toarnă puțin ulei de măsline și se pune carnea de porc, cu partea grasă în jos, presărată cu orice aromă rămasă pe tablă. După câteva minute, când grăsimea de porc este ușor aurie, întoarceți-o și adăugați căței de usturoi, ceapă, țelină și frunze de dafin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați-l pe raftul inferior al cuptorului preîncălzit timp de 1 oră, ungându-l la jumătatea drumului. (În ultimele 20 de minute de gătit, poate fi necesar să acoperiți carnea de porc cu un pic de hârtie cerată umedă pentru a opri colorarea prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Obțineți o altă tigaie de prăjire, în care puteți încadra cartofii în 1 strat și încălziți-l pe aragaz. Când este fierbinte, turnați un glug de ulei de măsline în el și adăugați untul, rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Adăugați cartofii și aruncați-i în toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
11
Se adaugă ceapa și tot oțetul balsamic și se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute pe arzator pentru a reduce putin otetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Așezați tigaia pe raftul superior și gătiți aproximativ 50 de minute, până când cartofii și ceapa sunt întunecate, lipicioase și crocante - scoateți tigaia pentru a arunca ceapa și cartofii la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
După 1 oră, carnea trebuie gătită. Înțepați - l cu un cuțit ascuțit-dacă sucurile sunt limpezi, s-a terminat; dacă nu, puneți-l înapoi la cuptor pentru încă 10 până la 15 minute, păstrând cartofii calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească pe o farfurie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și se amestecă usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Puneți tigaia peste arzător și adăugați vinul alb. Fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate, răzuind toată bunătatea cărnoasă, marmitey de pe fund pentru a face un sos gustos și condimentați, dacă este necesar. Treceți printr-o sită într-un ulcior de servire. Apoi feliați carnea de porc și serviți-o cu ceapa și cartofii incredibili coapte, stropiți cu sucurile de tigaie. Această masă merge excelent cu niște verdeață drăguță sau o salată de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Piept De Pui La Rotisor
Verzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore