Balsamic Arțar Glazura Somon
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 106 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Somon cu glazură balsamică de arțar, Barramundi cu scânduri de arțar cu glazură albă de arțar Balsamic, și Galette de piersici Ricotta cu glazură balsamică de arțar.
Instrucțiuni
Combinați sucul de grapefruit (portocale), siropul de arțar, oțetul balsamic și usturoiul într-o cratiță la foc mediu.2 aduceți la fierbere și gătiți 5-6 minute.3 Se amestecă uleiul.4 condimentați somonul cu sare și piper după gust.5
Periați generos cu glazură și grătar sau fierbeți 10 minute, perindând ocazional cu glazură.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.