Ball de brânză de petrecere
Party Cheese Ball ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Pentru 60 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 5 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente Planters®, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Party Cheese Ball, Party Cheese Ball și Party Cheese Ball Made Over.
Instrucțiuni
BATĂ cremă de brânză și cheddar într-un castron mic cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția nucilor; amesteca bine. Dați la frigider câteva ore.
FORMATĂ în bilă; se rulează în nuci.
Serviți cu biscuiți RITZ.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Gramona La Cuvee Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben pai. Intensitate și definiție bună la nas cu arome de fructe cu sâmburi de piersici, loquat, măr și pere. Un strop citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specie și miere. Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la palat, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Final revigorant și aciditate susținută. Acest vin poate fi savurat pe tot parcursul mesei, de la „aperitiv” până la „digestiv”. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo