Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai

Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai
Baklava cu apă de trandafiri și Granita de ceai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 6 porții cu 136 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr, jumătate și jumătate, baklava cumpărată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai, Baklava cu apă de trandafiri, și Baclava De Fistic Și Nuc Cu Rubarbă Și Trandafiri Încântă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 5 căni de apă, zahăr și apă de trandafiri în ulcior mare până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați pungi de ceai, împingând să se scufunde. Acoperiți cu folie; așezați pe pervazul însorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Lăsați să se absoarbă până când ceaiul este întunecat, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
4
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
5
Se amestecă jumătate și jumătate în ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
CeaiCeai
6
Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă de 13x9x2 inci. Congelați până la îngheț în jurul marginilor, aproximativ 1 oră. Se taie grosolan amestecul în vas. Congelați până aproape solid, cu aproximativ 1 oră mai mult.
7
Lucrând în 2 loturi, transferați granita în procesor și amestecați până se omogenizează. Reveniți la același vas și înghețați 1 oră. Repetați amestecarea în 2 loturi încă 1 dată. Înghețați 1 oră.
8
Folosind dinți de furculiță, răzuiți granita în vas în fulgi. Acoperi; congela.
9
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
10
Lingurați granita în vase; presărați cu petale de trandafir, dacă doriți.
11
Serviți granita cu baklava.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista