Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai

Baklava cu apă de trandafiri și Granita de ceai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 6 porții cu 136 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr, jumătate și jumătate, baklava cumpărată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai, Baklava cu apă de trandafiri, și Baclava De Fistic Și Nuc Cu Rubarbă Și Trandafiri Încântă.
Instrucțiuni
Se amestecă 5 căni de apă, zahăr și apă de trandafiri în ulcior mare până se dizolvă zahărul.
Adăugați pungi de ceai, împingând să se scufunde. Acoperiți cu folie; așezați pe pervazul însorit.
Lăsați să se absoarbă până când ceaiul este întunecat, cel puțin 3 ore.
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le.
Se amestecă jumătate și jumătate în ceai.
Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă de 13x9x2 inci. Congelați până la îngheț în jurul marginilor, aproximativ 1 oră. Se taie grosolan amestecul în vas. Congelați până aproape solid, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Lucrând în 2 loturi, transferați granita în procesor și amestecați până se omogenizează. Reveniți la același vas și înghețați 1 oră. Repetați amestecarea în 2 loturi încă 1 dată. Înghețați 1 oră.
Folosind dinți de furculiță, răzuiți granita în vas în fulgi. Acoperi; congela.
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Lingurați granita în vase; presărați cu petale de trandafir, dacă doriți.
Serviți granita cu baklava.