Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai

Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai
Baklava cu apă de trandafiri și Granita de ceai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 6 porții cu 136 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr, jumătate și jumătate, baklava cumpărată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai, Baklava cu apă de trandafiri, și Baclava De Fistic Și Nuc Cu Rubarbă Și Trandafiri Încântă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 5 căni de apă, zahăr și apă de trandafiri în ulcior mare până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Adăugați pungi de ceai, împingând să se scufunde. Acoperiți cu folie; așezați pe pervazul însorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Lăsați să se absoarbă până când ceaiul este întunecat, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
4
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
5
Se amestecă jumătate și jumătate în ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
CeaiCeai
6
Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă de 13x9x2 inci. Congelați până la îngheț în jurul marginilor, aproximativ 1 oră. Se taie grosolan amestecul în vas. Congelați până aproape solid, cu aproximativ 1 oră mai mult.
7
Lucrând în 2 loturi, transferați granita în procesor și amestecați până se omogenizează. Reveniți la același vas și înghețați 1 oră. Repetați amestecarea în 2 loturi încă 1 dată. Înghețați 1 oră.
8
Folosind dinți de furculiță, răzuiți granita în vas în fulgi. Acoperi; congela.
9
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
10
Lingurați granita în vase; presărați cu petale de trandafir, dacă doriți.
11
Serviți granita cu baklava.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista