Baie Fierbinte De Spanac-Anghinare

Baie Fierbinte De Spanac-Anghinare
Hot Spanac-Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, parmezan, brânză pepper jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Nashville Fierbinte Pui Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente și 1 cană de brânză pepper Jack. Îndoiți spanacul și anghinarea. Lingură într-un 1-qt ușor uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
AnghinareAnghinare
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză pepper Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
4
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când centrul este fierbinte și marginile sunt bulbucate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presară cu piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
6
Se servește cu biscuiți și legume asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pentru LegarePentru Legare
7
Baie fierbinte de spanac-anghinare cu Crab: creșteți maioneza la 1 cană și parmezan la 1 1/4 căni. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor de la Pasul 1, pliați în 1 lb. carne proaspătă Jumbo lump crabmeat, scursă și culeasă, cu spanac și anghinare și lingură într-un 2-qt. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Anghinare DipAnghinare Dip
Carne De Crab ForfetareCarne De Crab Forfetare
AnghinareAnghinare
MaionezăMaioneză
SpanacSpanac
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când centrul este fierbinte și marginile sunt bulbucate. Mărci: 10 până la 12 porții. Timp practic: 15 min., Timp Total: 55 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista