Baie De Spanac-Parmezan La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de spanac-parmezan la cuptor. Această rețetă servește 12. O porție conține 299 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de baghete, maioneză obișnuită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Parmezan de pui la cuptor cu Ricottan și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți spanacul pentru a îndepărta lichidul. Cu un mixer, bateți spanacul, maioneza, crema de brânză, ceapa, usturoiul, 1 cană de parmezan și piperul până se combină bine.
Amestec de movilă într - un vas de copt de 3 până la 4 căni.
Se presară uniform cu 2 linguri de parmezan și boia de ardei.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când este fierbinte în centru și ușor rumenit deasupra, 25 până la 30 de minute.
Se servește fierbinte pentru a se întinde pe felii de baghetă.