Baie De Spanac-Anghinare
Spanac-Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 790 calorii, 25g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă de brânză, piper, cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Anghinare Crab Dip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. strângeți spanacul între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Într-un castron mediu, combinați spanacul, anghinarea, crema de brânză, smântâna și cheddarul. Se condimentează cu sare și piper. Răsturnați amestecul într-un vas mic de copt pentru cuptor.
Coaceți până devine ușor auriu și încălzit, aproximativ 15 minute.
Serviți cald cu chipsurile sau pâinea și pene de lămâie, dacă doriți.