Pepper-Swirled năut Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pitas, oțet de vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați de 2 până la 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Scurgeți nautul într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1 lingură de lichid de naut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați năut, lichid rezervat, iaurt, suc și ulei la usturoi și procesați până se omogenizează. Puneți amestecul de năut într-un castron. Clătiți robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați ardeii grași și următoarele 4 ingrediente (ardeii grași prin sare) în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează. Rotiți piureul de năut și ardeiul gras pur împreună folosind un cuțit (nu combinați bine).