Baie De Fasole În Stil Grecesc La Cuptor

Baie De Fasole În Stil Grecesc La Cuptor
Coapte în stil grecesc Dip de fasole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 1,21 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 313 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, cremă de brânză fără grăsimi, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Caserola de fasole la cuptor în stil grecesc cu crutoane de usturoi, Pește Copt În Stil Grecesc, și Pește Simplu La Cuptor În Stil Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați primele 8 ingrediente și procesați până la netezirea, răzuirea părților laterale ale bolului procesorului o dată. Puneți lingura într-un vas de copt de 1 1/2 litru. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați roșii și măsline peste baie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții7
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista