Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați o baie de fasole cu șapte straturi. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 98 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 275 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, măsline, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Indian 7 Strat Dip, 7 Straturi De Fasole, și 7 Straturi De Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați fasolea prăjită și amestecul de condimente taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Taco
Fasole Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Răspândiți amestecul pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Într-un alt castron mediu, amestecați cremă de brânză și ardei iute. Răspândiți cu grijă peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ardei Iute
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se acoperă cu salsa, salată, brânză, măsline și roșii. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Brânză
Măsline
Tomate
Dientes De Ajo
5
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)