Baie de fasole albă și slănină cu chipsuri de pita de rozmarin
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Dip de fasole albă și slănină cu chipsuri de pita de rozmarin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 105 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pitas, căței de usturoi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Baie de fasole albă cu chipsuri de Pita, Baie de fasole albă și coriandru cu chipsuri de Pita prăjite, și Dip de fasole albă de usturoi prăjită cu pita de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti chipsuri, combinați primele 4 ingrediente. Aranjați pene de pita într-un singur strat pe o foaie de copt. Înveliți ușor pene de pita cu spray de gătit; presărați uniform cu amestec de rozmarin. Acoperiți ușor pene de pita cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Pentru a pregăti scufundarea, gătiți slănina într-o cratiță mică la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoiul în picături în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați bulion și fasole; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Combinați amestecul de fasole, ceapa și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Se amestecă amestecul într-un castron; se amestecă 1 lingură de slănină rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
9
Presărați baie cu slănină rămasă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint