Baie de ceapă caramelizată cu chipsuri de cartofi tăiate gros

Caramelizat Dip ceapa cu Chips-uri de cartofi tăiate gros ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 306 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ulei de măsline, maioneză de calitate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie de ceapă franceză caramelizată cu chipsuri de cartofi de casă, Dip de ceapă caramelizată servit cu chipsuri de Pita, și Chipsuri de cartofi cu ardei crăpați cu baie de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face ceapa caramelizată: puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul și untul. Când untul s-a topit, adăugați ceapa și condimentați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa devine maro auriu intens si caramelizata, aproximativ 20 de minute. Urmăriți cu atenție-nu doriți ca ceapa să ardă. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză mică timp de 1 minut doar până când este netedă și fără bulgări.
Se amestecă în smântână și mayo. Îndoiți ceapa cu toate sucurile; condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire, garnisit cu arpagic, cu un castron de chipsuri.
Tăiați chipsurile de cartofi: folosind o mandolină, feliați cartofii cu grosimea unui nichel. Tuar trebui să obțineți aproximativ 50 de felii pe cartof.
Puneți feliile într-un castron mare și umpleți cu apă rece pentru a acoperi. Rotiți cartofii pentru a îndepărta excesul de amidon; acest lucru va face chipsurile cu adevărat crocante. Schimbați apa de 2 sau 3 ori până când apa nu mai este tulbure.
Scurgeți bine cartofii într-o strecurătoare, apoi întindeți-i pe o tigaie și uscați-i cu prosoape de hârtie. Acest lucru va împiedica stropirea uleiului de excesul de umiditate.
Încălziți 3 inci de ulei până la 350 F într-o friteuză electrică de blat sau o oală adâncă. Dacănu aveți un termometru pentru prăjit, o modalitate bună de a testa dacă uleiul este suficient de fierbinte este să lipiți capătul unei linguri de lemn sau al unui bețișor în el. Dacă bubblescerc în jurul sfârșitului, atunci ești bine să pleci.
Puneți feliile de cartofi într-un coș de friteuză sau într-o strecurătoare de păianjen și coborâți cu grijă în uleiul fierbinte; faceți acest lucru în loturi pentru a evita supraaglomerarea și pentru a menține temperatura uleiului constantă. Dați cartofilor o agitare pentru a nu se lipi împreună. Prăjiți chipsurile timp de 7 până la 8 minute, până când sunt maronii aurii și crocante.
Îndepărtați chipsurile cu păianjenul, permițând scurgerea unei părți din excesul de ulei și așezați–le pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie. Condimentați ușor cu sare în timp ce chipsurile de cartofi sunt încă fierbinți.