Baie de ceapă caramelizată cu chipsuri de cartofi tăiate gros

Baie de ceapă caramelizată cu chipsuri de cartofi tăiate gros
Caramelizat Dip ceapa cu Chips-uri de cartofi tăiate gros ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 306 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ulei de măsline, maioneză de calitate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie de ceapă franceză caramelizată cu chipsuri de cartofi de casă, Dip de ceapă caramelizată servit cu chipsuri de Pita, și Chipsuri de cartofi cu ardei crăpați cu baie de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face ceapa caramelizată: puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul și untul. Când untul s-a topit, adăugați ceapa și condimentați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa devine maro auriu intens si caramelizata, aproximativ 20 de minute. Urmăriți cu atenție-nu doriți ca ceapa să ardă. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză mică timp de 1 minut doar până când este netedă și fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în smântână și mayo. Îndoiți ceapa cu toate sucurile; condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire, garnisit cu arpagic, cu un castron de chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru a face gros-
5
Tăiați chipsurile de cartofi: folosind o mandolină, feliați cartofii cu grosimea unui nichel. Tuar trebui să obțineți aproximativ 50 de felii pe cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
6
Puneți feliile într-un castron mare și umpleți cu apă rece pentru a acoperi. Rotiți cartofii pentru a îndepărta excesul de amidon; acest lucru va face chipsurile cu adevărat crocante. Schimbați apa de 2 sau 3 ori până când apa nu mai este tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
AmidonAmidon
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scurgeți bine cartofii într-o strecurătoare, apoi întindeți-i pe o tigaie și uscați-i cu prosoape de hârtie. Acest lucru va împiedica stropirea uleiului de excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți 3 inci de ulei până la 350 F într-o friteuză electrică de blat sau o oală adâncă. Dacănu aveți un termometru pentru prăjit, o modalitate bună de a testa dacă uleiul este suficient de fierbinte este să lipiți capătul unei linguri de lemn sau al unui bețișor în el. Dacă bubblescerc în jurul sfârșitului, atunci ești bine să pleci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Puneți feliile de cartofi într-un coș de friteuză sau într-o strecurătoare de păianjen și coborâți cu grijă în uleiul fierbinte; faceți acest lucru în loturi pentru a evita supraaglomerarea și pentru a menține temperatura uleiului constantă. Dați cartofilor o agitare pentru a nu se lipi împreună. Prăjiți chipsurile timp de 7 până la 8 minute, până când sunt maronii aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Îndepărtați chipsurile cu păianjenul, permițând scurgerea unei părți din excesul de ulei și așezați–le pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie. Condimentați ușor cu sare în timp ce chipsurile de cartofi sunt încă fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista