Baie de ceapă caramelizată cu chipsuri de cartofi tăiate gros

Baie de ceapă caramelizată cu chipsuri de cartofi tăiate gros
Caramelizat Dip ceapa cu Chips-uri de cartofi tăiate gros ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 306 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ulei de măsline, maioneză de calitate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie de ceapă franceză caramelizată cu chipsuri de cartofi de casă, Dip de ceapă caramelizată servit cu chipsuri de Pita, și Chipsuri de cartofi cu ardei crăpați cu baie de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face ceapa caramelizată: puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul și untul. Când untul s-a topit, adăugați ceapa și condimentați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa devine maro auriu intens si caramelizata, aproximativ 20 de minute. Urmăriți cu atenție-nu doriți ca ceapa să ardă. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză mică timp de 1 minut doar până când este netedă și fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă în smântână și mayo. Îndoiți ceapa cu toate sucurile; condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire, garnisit cu arpagic, cu un castron de chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Pentru a face gros-
5
Tăiați chipsurile de cartofi: folosind o mandolină, feliați cartofii cu grosimea unui nichel. Tuar trebui să obțineți aproximativ 50 de felii pe cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
6
Puneți feliile într-un castron mare și umpleți cu apă rece pentru a acoperi. Rotiți cartofii pentru a îndepărta excesul de amidon; acest lucru va face chipsurile cu adevărat crocante. Schimbați apa de 2 sau 3 ori până când apa nu mai este tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
AmidonAmidon
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Scurgeți bine cartofii într-o strecurătoare, apoi întindeți-i pe o tigaie și uscați-i cu prosoape de hârtie. Acest lucru va împiedica stropirea uleiului de excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Încălziți 3 inci de ulei până la 350 F într-o friteuză electrică de blat sau o oală adâncă. Dacănu aveți un termometru pentru prăjit, o modalitate bună de a testa dacă uleiul este suficient de fierbinte este să lipiți capătul unei linguri de lemn sau al unui bețișor în el. Dacă bubblescerc în jurul sfârșitului, atunci ești bine să pleci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Puneți feliile de cartofi într-un coș de friteuză sau într-o strecurătoare de păianjen și coborâți cu grijă în uleiul fierbinte; faceți acest lucru în loturi pentru a evita supraaglomerarea și pentru a menține temperatura uleiului constantă. Dați cartofilor o agitare pentru a nu se lipi împreună. Prăjiți chipsurile timp de 7 până la 8 minute, până când sunt maronii aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Îndepărtați chipsurile cu păianjenul, permițând scurgerea unei părți din excesul de ulei și așezați–le pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie. Condimentați ușor cu sare în timp ce chipsurile de cartofi sunt încă fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista