Baie De Ceapă Caramelizată

Baie De Ceapă Caramelizată
Dip ceapa caramelizat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 269 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, și Baie De Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapă și gătiți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară cu 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
4
Amestecați ceapa, smântâna și arpagicul într-un castron mediu. Se amestecă restul de 1/2 linguriță. sare și restul de 1/4 linguriță. pepper. Acoperiți și răciți 30 de minute sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
ArpagicArpagic
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește cu chipsuri de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
6
Notă: smântână ușoară poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână UșoarăSmântână Ușoară

Echipamente

DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista