Baie De Brânză De Capră La Cuptor
Dip brânză de capră la cuptor este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile pentru Super Bowl. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Panko Crusted dovleac și brânză de capră coapte Mac și brânză, Brânză De Capră La Cuptor, și Baie De Brânză De Capră La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ceapa Saut în ulei fierbinte într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă usturoiul și următoarele 3 ingrediente și se gătește, amestecând constant, 1 minut. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și uscate la soare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute sau până când este foarte gros.
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul și sarea și piperul după gust.
Se amestecă împreună brânza de capră și crema de brânză până se omogenizează bine.
Se întinde într-un vas ușor uns de 9 inci, rezistent la cuptor. Se acoperă cu amestec de roșii.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 18 minute sau până când se încălzește bine.
Se servește cu legume asortate și cuburi de pâine.
Faceți înainte: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și înghețați până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți conform instrucțiunilor.