Baie De Brânză De Capră La Cuptor

Baie De Brânză De Capră La Cuptor
Dip brânză de capră la cuptor este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile pentru Super Bowl. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Panko Crusted dovleac și brânză de capră coapte Mac și brânză, Brânză De Capră La Cuptor, și Baie De Brânză De Capră La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Ceapa Saut în ulei fierbinte într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă usturoiul și următoarele 3 ingrediente și se gătește, amestecând constant, 1 minut. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și uscate la soare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute sau până când este foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se amestecă împreună brânza de capră și crema de brânză până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Brânză De CaprăBrânză De Capră
5
Se întinde într-un vas ușor uns de 9 inci, rezistent la cuptor. Se acoperă cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Coaceți la 350 timp de 15 până la 18 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Se servește cu legume asortate și cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8
Faceți înainte: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și înghețați până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte.
9
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
10
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista