Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de anghinare greacă. O porție conține 215 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de inimi de anghinare, feta, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați rack în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 191°. Mist o placă de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți 1/4 cană parmezan și restul ingredientelor (cu excepția penelor sau chipsurilor pita) într-un bol; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos De Curcan, încălzit
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Răspândit în vas de copt; se presara cu rezervate 2 linguri. Parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți până la barbotare, aproximativ 30 de minute. Rândul său, broiler la mare; broil până în partea de sus este de aur, 2-3 minute, vizionarea pentru a fi sigur dip nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Lăsați să se răcească 5 minute.
6
Se servește fierbinte cu pene sau chipsuri de pita.
Greacă în meniu? Încercați asocierea cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.