Bagna cauda a lui Nonnie
Bagna Caudan a lui Nonnie este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cuișoare de usturoi, baghetă, fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați sucul de lămâie și 2 litri de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Între timp, tăiați aproximativ 1 inch de pe vârfurile de anghinare; aruncați blaturile. Cu foarfeca, tăiați vârfurile spinoase rămase pe frunzele exterioare și aruncați-le. Feliați anghinarea în jumătate pe lungime prin tulpini. Clătiți și scurgeți.
Scufundați anghinarea în apă clocotită. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți la foc mic până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 25 de minute.
Scurgere. Scoateți și aruncați centrele fuzzy.
Pe măsură ce anghinarea gătește, clătiți fenicul. Tăiați și aruncați tulpinile și orice pete învinețite. Rupeți segmentele.
Într - o tigaie de 2 până la 3 căni la foc mic, topiți untul cu ulei, usturoi și hamsii pentru a face sosul bagna cauda.
Puneți fenicul și anghinarea pe un platou, pâinea într-un coș și sosul bagna cauda pe un încălzitor electric sau cu lumânări; aveți grijă să nu ardeți sosul. Înmuiați frunzele și fundul de fenicul și anghinare în sos și țineți bucăți de pâine sub legume pentru a prinde picături în timp ce mâncați. De asemenea, înmuiați pâinea în sos pentru a mânca.