Bagna cauda a lui Nonnie

Bagna cauda a lui Nonnie
Bagna Caudan a lui Nonnie este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cuișoare de usturoi, baghetă, fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați sucul de lămâie și 2 litri de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, tăiați aproximativ 1 inch de pe vârfurile de anghinare; aruncați blaturile. Cu foarfeca, tăiați vârfurile spinoase rămase pe frunzele exterioare și aruncați-le. Feliați anghinarea în jumătate pe lungime prin tulpini. Clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Scufundați anghinarea în apă clocotită. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți la foc mic până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgere. Scoateți și aruncați centrele fuzzy.
5
Pe măsură ce anghinarea gătește, clătiți fenicul. Tăiați și aruncați tulpinile și orice pete învinețite. Rupeți segmentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Într - o tigaie de 2 până la 3 căni la foc mic, topiți untul cu ulei, usturoi și hamsii pentru a face sosul bagna cauda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți fenicul și anghinarea pe un platou, pâinea într-un coș și sosul bagna cauda pe un încălzitor electric sau cu lumânări; aveți grijă să nu ardeți sosul. Înmuiați frunzele și fundul de fenicul și anghinare în sos și țineți bucăți de pâine sub legume pentru a prinde picături în timp ce mâncați. De asemenea, înmuiați pâinea în sos pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista