Bagna Caldă (Aperitiv Italian Cu Usturoi-Hamsie-Sardină)

Bagna cald (aperitiv italian de usturoi-hamsie-sardină) necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 101 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați unt, fileuri de hamsie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bagna cauda (usturoi cald piemontez-baie de hamsie), Ardei cu usturoi-sos de hamsie / Peperoni con Bagna Cauda, și Ciocolata Calda Italiana {Cioccolata Calda}.
Instrucțiuni
Puneți uleiul de canola într-o tigaie și încălziți la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați untul, hamsiile și sardinele. Gatiti si amestecati pana se amesteca bine, 10-15 minute.