Baghetă ruptă cu unt de usturoi-pătrunjel
Bagueta ruptă cu usturoi - untul de pătrunjel este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 328 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, până la 2 căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi și pătrunjel unt creveți, Fripturi cu ochi de coaste la grătar cu unt de pătrunjel-usturoi, și Scoici tocite cu unt de usturoi-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Lasă să se răcească. Apoi amestecați acest unt de usturoi în untul rămas într-un castron mic. Se amestecă pătrunjelul, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Deschideți bagheta pe lungime, astfel încât să se deschidă ca o carte, dar să nu fie ruptă în întregime în jumătate. Ungeți interiorul baghetei cu untul de usturoi. Înfășurați bagheta în folie de aluminiu și coaceți până se încălzește, 10 până la 12 minute.