Baghete Franceze
Rețeta baghetelor franceze este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 628 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 1095 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, drojdie de pâine, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Încercați Baghete Franceze, Baghete Franceze, și Jules ' Cruste Franceză Fără Gluten Baghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 cană de apă, făină de pâine, zahăr, sare și drojdie în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul aluatului și apăsați Start.
Când ciclul s-a încheiat, așezați aluatul într-un bol uns, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Punch jos aluat. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți-vă într-un dreptunghi de 16x12 inch.
Tăiați aluatul în jumătate, creând două dreptunghiuri de 8x12 inch.
Rotiți fiecare jumătate de aluat strâns, începând de la partea de 12 inch, lovind orice bule de aer în timp ce mergeți.
Rotiți ușor înainte și înapoi până la capătul conic.
Așezați la 3 centimetri distanță pe o foaie de prăjituri unsă. Faceți tăieturi diagonale adânci pe pâini la fiecare 2 inci sau faceți o tăietură longitudinală pe fiecare pâine. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald timp de 30 până la 40 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă gălbenușul de ou cu 1 lingură de apă; periați vârfurile de pâini.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.