Bacon și varză de Bruxelles albastră
Bacon și varză de Bruxelles Albastru ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 135 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză gorgonzola, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați varză de Bruxelles slaw cu slănină și brânză albastră, Salată caldă de varză de Bruxelles cu slănină, Kamut și brânză albastră, și Brânză Albastră Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scoateți slănina, dar lăsați picăturile; ștergeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Se sfărâmă când se răcește.
Se amestecă ceapa și sarea în grăsimea fierbinte la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă în apă și muștar Dijon. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand apa fierbe. Răzuiți tigaia pentru a dizolva bucățile maro în apă.
Adăugați varza de Bruxelles și oțetul. Gatiti, amestecand des, pana cand varza de Bruxelles este frageda, 4 pana la 6 minute. Aruncați cu slănină și brânza Gorgonzola se sfărâmă pentru a servi.