Rețeta Bacon & pate de ficat de pui este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 263 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. Un amestec de sherry, suc de lămâie, slănină din spate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Pate Din Ficat De Pui pentru rețete similare.
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Amelia Brut rosul Cremant de Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.