Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă

Bacon și ouă Deviled din 'aroma maximă ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 265 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați suc de murături, ouă diavolite, ceai lapsang souchong și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Din ' Aroma Maximă, Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă, și Spanac Cremă Cu Citrice Kosho De La ' Maximum Flavor.
Instrucțiuni
Gatiti si sarati ouale: puneti un abur la foc mare si aduceti apa la fiert.
Puneți ouăle în coșul cu aburi, adăugați-le în oală, acoperiți și aburiți ouăle timp de 14 minute. În timp ce ouăle se aburesc, pregătiți o baie de apă cu gheață. Când ouăle sunt fierte, transferați-le în apa cu gheață și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mare, combinați sucul de afine, ceaiul și sarea, amestecând până când sarea este dizolvată.
Scoateți ouăle din apa cu gheață și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a sparge uniform cojile peste tot, fără a străpunge ouăle sau a îndepărta oricare dintre coajă.
Puneți ouăle crăpate în saramură și puneți un alt castron deasupra ouălor pentru a le menține scufundate. Dați la frigider ouăle timp de 48 de ore.
După 48 de ore, scoateți ouăle din saramură și curățați-le, aruncând cojile. Înjumătățiți fiecare ou pe lungime.
Scoateți gălbenușurile și puneți albușurile deoparte. Într-un mic robot de bucătărie, combinați gălbenușurile de ou, maioneza, muștarul și sucul de murături și piureul până se omogenizează. Scoateți amestecul de ou devilat într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și puneți punga la frigider.
Faceți slănina: Faceți slănina: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (175 buc. c). Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Așezați feliile de slănină pe o tăietură.
Periați o parte a fiecărei felii cu o parte din jeleul de ardei și apoi așezați feliile cu glazura în sus pe un suport de sârmă așezat peste tigaia căptușită cu folie.
Coaceți slănina timp de 15 minute sau până când este crocantă și glazurată.
Scoateți slănina din cuptor, periați ambele părți ale slăninei cu mai multă jeleu și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 3 minute.
Scoateți slănina din cuptor și lăsați să se răcească.
Tăiați fiecare felie de slănină în 4 bucăți, astfel încât să aveți 1 bucată pentru fiecare ou diavol.
Puneți albușurile pe o tăietură sau pe altă suprafață plană de lucru. Puneți 1/4 linguriță de jeleu de piper în fundul fiecărui albus de ou. Puneți o rozetă (aproximativ 1 lingură) din amestecul de gălbenuș de ou deasupra jeleului. Se acoperă cu o felie de slănină. Aranjați ouăle diavolite pe o tăietură sau un platou pentru a servi.