Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă

Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă
Bacon și ouă Deviled din 'aroma maximă ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 265 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați suc de murături, ouă diavolite, ceai lapsang souchong și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Din ' Aroma Maximă, Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă, și Spanac Cremă Cu Citrice Kosho De La ' Maximum Flavor.

Instrucțiuni

1
Gatiti si sarati ouale: puneti un abur la foc mare si aduceti apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Puneți ouăle în coșul cu aburi, adăugați-le în oală, acoperiți și aburiți ouăle timp de 14 minute. În timp ce ouăle se aburesc, pregătiți o baie de apă cu gheață. Când ouăle sunt fierte, transferați-le în apa cu gheață și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Între timp, într-un castron mare, combinați sucul de afine, ceaiul și sarea, amestecând până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scoateți ouăle din apa cu gheață și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a sparge uniform cojile peste tot, fără a străpunge ouăle sau a îndepărta oricare dintre coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Puneți ouăle crăpate în saramură și puneți un alt castron deasupra ouălor pentru a le menține scufundate. Dați la frigider ouăle timp de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
După 48 de ore, scoateți ouăle din saramură și curățați-le, aruncând cojile. Înjumătățiți fiecare ou pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Scoateți gălbenușurile și puneți albușurile deoparte. Într-un mic robot de bucătărie, combinați gălbenușurile de ou, maioneza, muștarul și sucul de murături și piureul până se omogenizează. Scoateți amestecul de ou devilat într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și puneți punga la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MurăturiSuc De Murături
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
8
Faceți slănina: Faceți slănina: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (175 buc. c). Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Așezați feliile de slănină pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Periați o parte a fiecărei felii cu o parte din jeleul de ardei și apoi așezați feliile cu glazura în sus pe un suport de sârmă așezat peste tigaia căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Coaceți slănina timp de 15 minute sau până când este crocantă și glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Scoateți slănina din cuptor, periați ambele părți ale slăninei cu mai multă jeleu și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Scoateți slănina din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Tăiați fiecare felie de slănină în 4 bucăți, astfel încât să aveți 1 bucată pentru fiecare ou diavol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1
Puneți albușurile pe o tăietură sau pe altă suprafață plană de lucru. Puneți 1/4 linguriță de jeleu de piper în fundul fiecărui albus de ou. Puneți o rozetă (aproximativ 1 lingură) din amestecul de gălbenuș de ou deasupra jeleului. Se acoperă cu o felie de slănină. Aranjați ouăle diavolite pe o tăietură sau un platou pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista