Bacon și găluște de rampă
Bacon și găluște rampă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 124 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de rampă cu vinaigretă cu rampă de lămâie, Omletă cu ramă și slănină cu sparanghel și brânză de capră, și Ramp Kimchi & Confit Rampă.
Instrucțiuni
Pentru aluat: Așezați făina într-un castron de robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet în apă până când se formează aluat coeziv (probabil că nu veți avea nevoie de toată apa). Lăsați aluatul să se plimbe în jurul procesorului timp de 30 de secunde. Formați-vă într-o bilă folosind mâinile făinoase și transferați-o într-un castron. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Încălziți uleiul vegetal într-un wok la foc mare până la fumat.
Adăugați rampe și gătiți, amestecând și aruncând frecvent, până se rumenesc ușor și parfumat, 30 de secunde până la 1 minut.
Transferați într-un castron și ștergeți wok-ul.
Așezați varza și sarea în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt, aproximativ zece impulsuri de 1 secundă.
Transferați într-o strecurătoare cu ochiuri fine, așezată peste un castron. Se lasă să se odihnească timp de 30 de minute pentru a se scurge.
Combinați rampele, varza scursă, slănina, carnea de porc, ghimbirul, sosul de soia, zahărul, uleiul de susan și vinul de orez într-un robot de bucătărie și pulsați până când se formează un amestec asemănător pastei, aproximativ 15 impulsuri scurte, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Cuptor cu microunde o minge mică de umplutură într-un castron timp de 10 secunde și mănâncă-o după gust pentru condimentare.
Adăugați mai multă sare, sos de soia sau zahăr după cum este necesar și repetați pasul de degustare/condimentare până când umplutura are gustul dorit. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Pentru a face găluștele: împărțiți aluatul în 4 secțiuni și fiecare secțiune în 10 bile mici de dimensiuni de lingură, făcând 40 de bile în total. Pe o suprafață de lucru bine făinată, rotiți fiecare bilă într - un diametru rotund de 3 1/2 până la 4 inci. Stivuiți ambalajele și păstrați-le sub plastic până când toate sunt lansate.
Pentru a forma găluște, Așezați 1 lingură de umplutură în centrul unui înveliș. Umeziți marginile ambalajului cu vârful degetului umed sau cu o perie de patiserie. Îndoiți în jumătate și prindeți colțul din dreapta jos închis. Îndoiți marginea frontală a ambalajului în mod repetat, ciupind marginea închisă după fiecare încrețire până când întreaga găluște este sigilată.
Transferați găluștele sigilate pe o placă de lemn sau pergament ușor înmuiată.
Combinați sosul de soia, oțetul, zahărul și ghimbirul într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați 6 până la 12 găluște și fierbeți până când plutesc (aproximativ 1 minut). Continuați să fierbeți timp de 2 minute mai mult, apoi transferați pe o farfurie cu un păianjen cu plasă de sârmă sau o lingură cu fante.
Încălziți 3 linguri de ulei vegetal într-o tigaie antiaderentă de 10 inci sau fundul unui wok turnat bine condimentat la foc mediu până când strălucește. Adăugați cu grijă găluște cu partea plată în jos și gătiți, învârtindu-se ocazional, până când fundul găluștelor este maro auriu și crocant.
Serviți imediat cu sos de scufundare. Repetați pasul 7 cu găluștele rămase, lucrând în loturi.