Bacon înfășurat ananas și castane de apă
Bacon înfășurat ananas și castane de apă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, bucăți de ananas, scobitori și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bacon înfășurat ananas și castane de apă, Bacon Înfășurat Castane De Apă, și Bacon Înfășurat Castane De Apă.
Instrucțiuni
Amestecați castanele de apă împreună cu praful de usturoi și sosul de soia într-un bol mic. Puneți deoparte la marinat timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Scurgeți castanele de apă, aruncând sosul de soia.
Așezați o bucată de Ananas în centrul fiecărei bucăți de slănină, apoi așezați un castan de apă deasupra. Îndoiți capetele slăninii peste castanul de apă și fixați-le cu o scobitoare. Repetați cu restul de slănină, ananas și castane de apă. Aruncați ușor castanele învelite în slănină cu zahăr brun într-un bol, apoi așezați-le pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute, apoi întoarceți bucățile și continuați să coaceți cu 15 până la 35 de minute mai mult până când slănina a gătit la gradul dorit de coacere. Scurgeți scurt pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și serviți fierbinte.