Bacon înfășurat ananas și castane de apă

Bacon înfășurat ananas și castane de apă
Bacon înfășurat ananas și castane de apă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, bucăți de ananas, scobitori și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bacon înfășurat ananas și castane de apă, Bacon Înfășurat Castane De Apă, și Bacon Înfășurat Castane De Apă.

Instrucțiuni

1
Amestecați castanele de apă împreună cu praful de usturoi și sosul de soia într-un bol mic. Puneți deoparte la marinat timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scurgeți castanele de apă, aruncând sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4
Așezați o bucată de Ananas în centrul fiecărei bucăți de slănină, apoi așezați un castan de apă deasupra. Îndoiți capetele slăninii peste castanul de apă și fixați-le cu o scobitoare. Repetați cu restul de slănină, ananas și castane de apă. Aruncați ușor castanele învelite în slănină cu zahăr brun într-un bol, apoi așezați-le pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
CastaneCastane
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute, apoi întoarceți bucățile și continuați să coaceți cu 15 până la 35 de minute mai mult până când slănina a gătit la gradul dorit de coacere. Scurgeți scurt pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista