Bacon-Topitură De Ciuperci
Bacon - topirea ciupercilor necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Mergeți la magazin și ridicați baby arugula, oscar mayer bacon, single-uri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Rețete similare sunt Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci), Topitură De Ciuperci De Ton, și Panini Melt De Ciuperci.
Instrucțiuni
Se topește 1 linguriță. unt în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gătiți și amestecați 5 până la 6 min. sau până la licitație.
Umpleți feliile de pâine cu ciuperci și ingredientele rămase pentru a face 2 sandvișuri.
Întindeți sandvișurile cu untul rămas.
Gatiti in tigaie la foc mediu 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.