Bacon Tater Coace
Nevoie de o garnitură fără gluten? Bacon Tater coace ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă servește 10 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 433 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Dacă aveți la îndemână smântână, cremă condensată de supă de ciuperci, tater tots și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Brânză De Pui, Slănină Și Tater Tot Crock Pot Coace, Ham ' n ' Tater coace, și Hot Dog și Tater coace.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați supa, smântâna și ceapa.
Adăugați slănina și Tater Tots; se amestecă până se combină.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 50 de minute. Descoperiți și coaceți cu 8-10 minute mai mult sau până se rumenesc.