Bacon Ranch Cremă De Brânză Wellington
Bacon Ranch crema de brânză Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 499 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pansament de fermă, foietaj, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bacon, fermă și pui Mac și brânză, Bacon Ranch Brânză Mingea, și Ranch Bacon Mac și brânză cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați patiseria cu puf pe o suprafață prăfuită cu făină și rulați până când este suficient de mare pentru a înfășura bara de brânză cremă.
Întindeți pansamentul fermei peste exteriorul cremei de brânză, apoi acoperiți cu slănina tocată.
Așezați în centrul patiseriei.
Presărați ceapa verde dacă folosiți deasupra cremei de brânză. Îndoiți patiseria în sus pentru a acoperi crema de brânză, sigilând cusătura cu vârful degetelor și câteva picături de apă. Puneți marginile agățate sub crema de brânză pentru a obține o formă dreptunghiulară netedă.
Periați cu ou bătut sau lapte dacă doriți un finisaj strălucitor.
Așezați bara într-un vas mic de servire sigur la cuptor și coaceți până când patiseria este aurie și crema de brânză este moale, 30 până la 35 de minute.
Se servește cu crostini și legume.