Bacon-porc apare pe bețișoare de lămâie
Această rețetă servește 12 și costă 1,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 140 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, ghimbir, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gheață Pops Cu Lemongrass, Carne De Porc Lemongrass, și Lemongrass Carne De Porc Satays pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Amestecați ușor slănina, carnea de porc măcinată, usturoiul, coriandrul, ghimbirul, zahărul și sosul de soia într-un bol mare și condimentați cu sare și piper.
Strângeți-vă mâinile. Formați carnea în 12 bile. Filetați o bucată de lămâie la jumătatea fiecărei bile; apăsați amestecul de carne pe tulpină pentru a forma o formă asemănătoare cârnaților, lăsând o parte din tulpină neacoperită pentru mâner.
Puneți PoP - urile pe o tigaie de broiler căptușită cu folie și fierbeți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sos dulce de chili.