Bacon Picant Ouă Deviled
Bacon picant Ouă Deviled ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 169 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză cheddar, pastă de wasabi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Încercați Picant Jalapeno Bacon Deviled Ouă, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Picante Diabolice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le. Feliați ouăle pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile într-un castron mic și amestecați; rezervați albușuri goale.
Prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și sfărâmați.
Rezervați o cantitate mică de slănină și brânză Cheddar în boluri separate; amestecați restul în piure de gălbenușuri de ou cu maioneză. Se amestecă muștarul și wasabi. Umpleți albușurile cu o lingură plină de amestec de gălbenușuri.
Presărați slănină rezervată și brânză Cheddar înainte de servire.