Bacon-Ou Engleză Brioșă
Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de oțet, cremă de brânză, brânză americană de proces și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon, ou și Cheddar Engleză Muffin Panini, Cheesy Canadian Bacon-Brioșă Engleză, și Pâine cu brioșă engleză cu Bacon și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2-3 în. de apă într-o tigaie mare cu laturile înalte; adăugați oțet. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Spargeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă sau farfurie; ținând Cupa aproape de suprafața apei, alunecați oul în apă. Gatiti, neacoperit, pana cand albii sunt complet setati, aproximativ 4 minute.
Între timp, întindeți crema de brânză peste jumătățile de briose. Se acoperă cu felii de brânză și slănină Canadiană. Folosind o lingură cu fante, ridicați ouăle din apă și puneți-le peste slănină.