Bacon Fiert Fasole Verde
Bacon fiert fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.82 pe portie. O porție conține 432 calorii, 13g de proteine, și 38g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, sare kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Bacon-fiert fasole verde și năut, și Tomatillo-cotlet de porc fiert cu fasole albă și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți ușor o tigaie mare dreaptă cu ulei de măsline.
Adăugați fulgii de slănină, usturoi și ardei roșu și aduceți la foc mediu. Gatiti pana cand slanina a devenit maro si crocanta si a lasat cea mai mare parte a grasimii. Când usturoiul devine maro auriu și foarte aromat, îndepărtați și aruncați. Și-au îndeplinit destinul de usturoi.
Adăugați ciupercile în tigaia cu slănină, condimentați cu sare, după gust și gătiți până devin moi, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați fasolea și bulionul de pui, condimentați cu sare, după gust, acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 40 până la 45 de minute. Dacă lichidul se reduce prea mult în timpul gătitului, adăugați apă pentru a compensa diferența.
Scoateți capacul și gătiți până când aproape tot lichidul este redus. Când ați terminat, fasolea ar trebui să fie foarte fragedă, aproape că se destramă și foarte aromată.
Transferați într-un castron de servire și serviți.