Bacon fiert cu varză și morcovi
Baconul fiert cu varză și morcovi este un fel principal care servește 6. O porție conține 1098 calorii, 33g de proteine, și 96G de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită muștar, ceapă, stoc și frunze de pătrunjel creț. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este minunat. Rețete similare sunt Coddle Dublin (cârnați fierți, slănină, cartofi și morcovi), Carne de vită fiartă și morcovi cu găluște de pătrunjel, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o oală cu ceapa și ierburile, apoi acoperiți cu apă. Aduceți la foc mic, apoi gătiți timp de 45 de minute, completând cu apă, dacă este necesar.
Adăugați morcovii, apoi continuați să gătiți timp de 15 minute. Puneți 150 ml stoc într-o cratiță mai mică; pus deoparte.
Adăugați pene de varză în oală, apoi continuați să gătiți totul încă 10-15 minute până când varza este fragedă, dar nu prea gătită.
În timp ce totul are gătitul final, faceți sosul.
Se toarnă smântâna în bulionul de 150 ml și se aduce la fierbere. Se fierbe câteva minute, apoi se amestecă muștarul și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Scoateți carnea din stoc, apoi sculptați în felii groase.
Se servește pe un platou cu varza și morcovii și se umezește cu un firicel de stoc.
Serviți sosul într-un ulcior și niște cartofi noi fierți și unți pe lateral.