Bacon Deviled Ouă

Bacon Deviled Ouă
Bacon Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 66 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 155 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Un amestec de slănină, ouă, pansament de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă devilate cu slănină, și Bacon Deviled Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
3
Scurgere. Răciți ouăle sub apă curgătoare rece. Cojiți o dată rece. Înjumătățiți ouăle pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un bol. Mash gălbenușurile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se scurge pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; se toacă o dată rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați la gălbenușurile de ou cu pansamentul fermei. Se amestecă amestecul în jumătățile de albus de ou. Aranjați pe o tavă și refrigerați cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista