Bacon cu piper negru și rozmarin
Bacon cu piper negru și rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 119 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, piper, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Încercați Cotlet de miel cu rozmarin și piper negru, Rulouri de cină cu rozmarin și piper negru, și Migdale Lăcuite Cu Miere Cu Rozmarin Și Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Împrăștiați feliile de slănină pe o foaie de copt, astfel încât să stea ondulate pe părțile laterale. Îndepărtați frunzele din crenguța de rozmarin și împrăștiați peste slănină, împreună cu mult piper.
Prăjiți slănina până când este crocantă, aproximativ 15 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.