Bacon Cheeseburger Fleică
Bacon Cheeseburger Meatloaf este un דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 709 calorii, 30g de proteine, și 58G de grăsime per portie. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 871 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă prăjită franceză, piper măcinat, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Bacon Cheeseburger Fleică, Bacon Cheeseburger Fleică, și Bacon Cheeseburger Fleică.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie. Când se răcește, se sfărâmă într-un castron mare.
Amestecați ketchupul și muștarul într-un bol.
Combinați bine 1/4 amestecul de ketchup, mandrina măcinată, brânza Cheddar, ouăle, firimiturile de pâine, maioneza, sosul Worcestershire, sarea și piperul negru cu slănină sfărâmată în castron; bateți amestecul într-o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Întindeți amestecul de ketchup rămas uniform deasupra pâinii de carne.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când foaia de carne nu mai este roz în interior, aproximativ 45 de minute.
Întindeți ceapa prăjită franceză peste vârful pâinii și reveniți la cuptor până când ceapa se rumenesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul pâinii citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), încă 10 până la 15 minute.