Bacon Cheddar Ouă Deviled
Reteta Bacon Cheddar Ouă Deviled este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță o mare gluten gratuit și FODMAP prietenos opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 21 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 84 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2496 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de slănină, brânză cheddar, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bacon Cheddar Ouă Deviled, Bacon Cheddar Ouă Deviled, și Bacon și Cheddar Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte și răciți. Pentru a se răci mai repede, clătiți ouăle sub apă curgătoare rece.
Între timp, așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform. Alternativ, înfășurați slănina în prosoape de hârtie și gătiți la cuptorul cu microunde aproximativ 1 minut pe felie. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Cojiți ouăle fierte și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile într-un castron mic. Mash gălbenușuri de ou cu maioneza, bacon maruntita si branza. Se amestecă muștarul. Umpleți jumătățile de albus de ou cu amestecul de gălbenuș și dați-le la frigider până la servire.