Bacon, ceapă și tartă M M
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 2231 calorii. Pentru $ 8.79 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, m alsacian mincallnster, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tarta cu ceapa si Bacon, Tarta cu ceapa si Bacon, și Tarta cu ceapa si Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere.
Se toarnă ulei într-un 12-cu 17-in. tava de copt cu ramă și uleiul ușor cu un prosop de hârtie.
Presărați tigaia cu făină de porumb.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul cu mâinile și/sau rulați cu un sucitor într-un dreptunghi aproximativ de aceeași dimensiune ca tigaia.
Transferați aluatul în tigaie, întinzându-vă pentru a se potrivi. Îndoiți peste 1/2 in. de aluat în jurul marginilor pentru a forma o margine ușor ridicată pentru tartă. Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Adăugați slănină în apă clocotită și blanch 30 de secunde. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ceapa în apă și blanch 2 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare și se întinde uniform peste aluat. Împrăștiați brânza peste ceapă, apoi presărați slănină peste brânză.
Se presară sare și piper.
Coaceți tarta până când brânza este topită și începe să se rumenească și crusta este crocantă și bine rumenită, 20 până la 25 de minute. Ridicați din tigaie cu o spatulă, tăiată în aproximativ 2 inci. pătrate și serviți imediat.
Faceți înainte: tarta poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și păstrată învelită în hârtie cerată la temperatura camerei. Pentru a servi, desfaceți și reîncălziți 10 minute la 20