Bacon, ceapă și tartă M M

Bacon, ceapă și tartă M M
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 2231 calorii. Pentru $ 8.79 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, m alsacian mincallnster, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tarta cu ceapa si Bacon, Tarta cu ceapa si Bacon, și Tarta cu ceapa si Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă ulei într-un 12-cu 17-in. tava de copt cu ramă și uleiul ușor cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
4
Presărați tigaia cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul cu mâinile și/sau rulați cu un sucitor într-un dreptunghi aproximativ de aceeași dimensiune ca tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
6
Transferați aluatul în tigaie, întinzându-vă pentru a se potrivi. Îndoiți peste 1/2 in. de aluat în jurul marginilor pentru a forma o margine ușor ridicată pentru tartă. Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați slănină în apă clocotită și blanch 30 de secunde. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Adăugați ceapa în apă și blanch 2 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare și se întinde uniform peste aluat. Împrăștiați brânza peste ceapă, apoi presărați slănină peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Coaceți tarta până când brânza este topită și începe să se rumenească și crusta este crocantă și bine rumenită, 20 până la 25 de minute. Ridicați din tigaie cu o spatulă, tăiată în aproximativ 2 inci. pătrate și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
11
Faceți înainte: tarta poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și păstrată învelită în hârtie cerată la temperatura camerei. Pentru a servi, desfaceți și reîncălziți 10 minute la 20
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista