Bacon, ceapă și straturi Fontina
Bacon, ceapă și Fontina Strata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 352 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oso, pâine, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Fontina, Speck și straturi de ceapă, Ceapă caramelizată și straturi de slănină Canadiană, și Ceapă, slănină și straturi de brânză elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; sotati 10 minute sau până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați apă; acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 25 de minute, amestecând ocazional. Descoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Mișto.
Combinați laptele, înlocuitorul de ou, muștarul, sarea și piperul într-un bol mare, amestecând cu un bici. Se amestecă ceapa și slănina.
Adăugați pâine; aruncați ușor pentru a acoperi.
Aranjați jumătate din amestecul de pâine într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu jumătate de brânză. Se acoperă cu amestecul de pâine rămas. Acoperiți și răciți peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Se presară cu 1/2 cană de brânză; coaceți încă 20 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.