Bacon-Ananas Tort Cu Susul În Jos
Această rețetă face 8 porții cu 573 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr granulat, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ananas Cu Susul În Jos Tort, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort cu ananas cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu, întorcând ocazional, până când sunt crocante, 9 până la 11 minute; scoateți pe prosoape de hârtie. Se toacă fin și se lasă deoparte.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaie.
Adăugați 4 linguri de unt și topiți la foc mic.
Se toarnă într-o tigaie rotundă de 9 inci, înclinând tigaia pentru a acoperi fundul.
Presărați zahărul brun uniform peste amestecul de unt.
Așezați un inel de Ananas în mijlocul tigaiei, apoi aranjați inelele rămase în jurul exteriorului, suprapunându-le ușor, dacă este necesar.
Presărați aproximativ 3 linguri de slănină tocată în mijlocul inelelor și între ele.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu. Bateți restul de 1 unt de băț și zahărul granulat într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți ouăle, pe rând, apoi bateți în vanilie. Reduceți viteza mixerului la minim și bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu laptele de unt, începând și terminând cu amestecul de făină. Măriți viteza mixerului la mare și bateți până când aluatul este neted, încă aproximativ 15 secunde. Îndoiți slănina tocată rămasă.
Întindeți aluatul peste ananas în tigaie.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră.
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească 15 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii și răsturnați pe un platou.
Se lasă să se răcească cel puțin 1 oră înainte de servire.