Bacon & Cremă De Brânză-Pâine Prăjită Umplute

Bacon & crema de brânză-umplute pâine prăjită franceză este un fără gluten masa de dimineață. Această rețetă servește 8. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână slănină oscar mayer, brânză cremă de arpagic și ceapă philadelphia, brânză parmezană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Brânză-Pâine Prăjită Franceză Umplute, Bacon, măr și brânză Dubliner umplute pâine prăjită franceză pentru # SundaySupper, și Mure și cremă de brânză umplute pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Utilizați cuțit ascuțit pentru a face tăiat orizontal în partea de fiecare felie de pâine pentru a face buzunar, având grijă să nu taie complet prin.
Umpleți buzunarele cu cremă de brânză și slănină; apăsați marginile tăiate ale buzunarelor împreună pentru a sigila.
Încălziți tigaia mare antiaderentă grea pulverizată cu spray de gătit la foc mediu.
Bateti ouale, laptele si parmezanul in placa de placinta pana cand sunt amestecate. Înmuiați feliile de pâine umplute, câte 1 pe rând, în amestec de ouă, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți.
Adăugați în tigaie, în loturi, dacă este necesar; gătiți 4 până la 5 min. sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se după 3 min.
Se servește acoperit cu sirop.