Baclava Indiană

Baclava Indiană
Baclava indiană ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1790 calorii. Pentru $9.56 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână migdale, fistic, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baclava, Baclava, și Baclava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți șofranul cu un mortar și pistil sau pe o farfurie cu mânerul unei linguri de lemn. Într-o cratiță mică, amestecați zahărul, 3/4 cană de apă și șofranul. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand lichidul se reduce la 1 1/2 cani, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasă să se răcească, apoi se amestecă în apă de trandafiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
3
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un robot de bucătărie, învârtiți nucile, migdalele, cardamomul și nucșoara până când nucile sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Derulați filo cu o latură lungă orientată spre dvs. și tăiați în jumătate în două 9 - cu 13-in. bucăți. Stivați bucăți și acoperiți cu un prosop de bucătărie pentru a nu se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Perie de jos și părți ale unui 9 - de 13-in. vas de copt cu ghee. Îndepărtați 1 foaie filo, așezați-o în tigaie și periați cu ghee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Puneți încă 12 foi deasupra, perindând fiecare cu ghee (este în regulă dacă unele foi sunt rupte sau nu se potrivesc uniform în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Presărați jumătate din amestecul de nuci peste filo.
9
Așezați o altă foaie de filo deasupra, adunând-o pentru a se potrivi în tigaie și periați cu ghee. Repetați cu încă 12 foi de filo, untând fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se presară amestecul de nuci rămas.
11
Așezați foile rămase de filo deasupra, untând fiecare ca înainte.
12
Tăiați baklava în 35 de pătrate.
13
Coaceți până când partea superioară este aurie și crocantă, iar marginile se îndepărtează de laturile tigaiei, 1 1/2 până la 1 3/4 ore. Tigaie rece pe un raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se toarnă sirop de șofran peste baklava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
15
Lăsați să stea pentru a absorbi cea mai mare parte a siropului, cel puțin 3 ore (peste noapte este mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
16
Presărați fiecare pătrat cu 1/4 linguriță. fistic măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
17
* Găsiți șofran, apă de trandafiri și ghee la magazinele alimentare bine aprovizionate și piețele indiene. Pentru a face ghee, fierbeți untul până devine auriu, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
șofranșofran
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
GheeGhee
18
Se toarnă printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză și se păstrează etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista