Baclava De Mere
Apple Baklavan este un vegetarian desert. Această rețetă servește 24 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 335 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, scorțișoară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Baclava De Mere, Baklava de mere deconstruită, și Baklava de mere deconstruită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o foaie căptușită cu hârtie pergament, așezați 1 foaie de filo și ungeți cu unt. Repetați procesul cu încă 3 coli. Acoperiți foile rămase cu un prosop umed și puneți-le deoparte. Pentru a face umplutura așezați sucul de lămâie și coaja, mierea, scorțișoara, merele și nucile tocate și încălziți ușor timp de 3 minute deoparte pentru a se răci.
Răspândiți 1/3 din amestec pe stiva filo cu unt. Top amestec de mere cu un alt teanc de filo cu unt. Repetați procesul până când amestecul și filo este plecat (ar trebui să existe 3 straturi).
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 1 oră.
Se amestecă zahărul, mierea, apa și lămâia și se aduce la foc mic.
Îndepărtați coaja de lămâie și turnați peste baclava.
Se lasă să se înmoaie peste noapte, se taie în pătrate și se servește.