Baclava De Afine
Reteta de afine Baklavan este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. O porție conține 288 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, aluat filo, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Baclava, Baclava, și Baclava.
Instrucțiuni
Ungeți un 13-in. x 9-în. vas de copt.
Strat șase foi de aluat phyllo în vas, periat fiecare cu unt.
Într-un castron, combinați afine, nuci, zahăr și scorțișoară.
Presărați 1-1 / 4 căni peste stratul superior de phyllo.
Strat și perie șase foi de aluat cu unt. Se acoperă cu 1-1 / 4 căni amestec de afine.
Strat și perie încă șase foi de aluat cu unt; se acoperă cu amestecul de afine rămas. Se acoperă cu foile rămase de aluat, perindând fiecare foaie cu unt.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați la jumătatea straturilor pentru a face 24 de bucăți.
Se coace la 325 de minute timp de 60-70 de minute sau până se rumenesc.
Într-o cratiță mică, încălziți mierea la foc mic până când este caldă și subțire.
Se toarnă peste baklava caldă. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră.