Baclava

Baclava
Baclava ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 439 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână miere de flori de portocale, zahăr brun, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Baclava, Baclava, și Baclava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați fin nucile într-un robot de bucătărie sau într-o mașină de tocat cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Transferați nucile într-un bol și amestecați zahărul brun, scorțișoara măcinată și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Ungeți o tigaie de 13 x 9 inci cu unt topit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Tăiați o bucată de carton într-un dreptunghi de 13 x 9 inci. Desfaceți aluatul phyllo și așezați foile plate pe o suprafață de lucru. Setați șablonul de carton pe teancul de phyllo și tăiați excesul astfel încât să se potrivească cu tigaia. Păstrați patiseria acoperită cu un prosop umed, nu umed, în timp ce lucrați pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Pentru a construi baclava, veți alterna 3 straturi de aluat cu 2 straturi de nuci. Începeți cu o bază stabilă de 8 foi pe fund, perindând fiecare cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
7
Întindeți 1/2 amestecul de nuci uniform pe foile stivuite. Acoperiți cu 4 foi de phyllo, pictați fiecare cu unt topit, apoi presărați din nou cu amestecul de nuci rămas. Topiți ultimul strat de nuci cu 8 straturi de phyllo așa cum ați făcut pentru partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
8
Stropiți orice unt rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
9
Dacă aveți timp, acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute, astfel încât untul să se stabilească și să facă baklava mai ușor de tăiat. Folosind un cuțit ascuțit, faceți 5 tăieturi pe lungime, apoi tăiați în diagonală pentru a forma diamante. Baklava este mai greu de tăiat după ce este gătită, deoarece patiseria devine atât de fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Coaceți aproximativ 40 de minute până când sunt aurii și fulgi. Dacă blatul se rumeneste prea repede în timpul coacerii, cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Pentru a face siropul: combinați ingredientele într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 10 minute până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Îndepărtați coaja de portocală, bățul de scorțișoară și cuișorul întreg; puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cuișoare întregiCuișoare întregi
13
Scoateți o bucată de capăt a baclava și înclinați tigaia pentru a permite untului să se colecteze în colț. Scoateți excesul și aruncați-l. Cu tigaia plată, turnați siropul uniform peste baclava fierbinte. Se lasă să stea câteva ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
Revista