Baclava ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 439 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână miere de flori de portocale, zahăr brun, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Baclava, Baclava, și Baclava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați fin nucile într-un robot de bucătărie sau într-o mașină de tocat cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați nucile într-un bol și amestecați zahărul brun, scorțișoara măcinată și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Umăr
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ungeți o tigaie de 13 x 9 inci cu unt topit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Tăiați o bucată de carton într-un dreptunghi de 13 x 9 inci. Desfaceți aluatul phyllo și așezați foile plate pe o suprafață de lucru. Setați șablonul de carton pe teancul de phyllo și tăiați excesul astfel încât să se potrivească cu tigaia. Păstrați patiseria acoperită cu un prosop umed, nu umed, în timp ce lucrați pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pentru a construi baclava, veți alterna 3 straturi de aluat cu 2 straturi de nuci. Începeți cu o bază stabilă de 8 foi pe fund, perindând fiecare cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Întindeți 1/2 amestecul de nuci uniform pe foile stivuite. Acoperiți cu 4 foi de phyllo, pictați fiecare cu unt topit, apoi presărați din nou cu amestecul de nuci rămas. Topiți ultimul strat de nuci cu 8 straturi de phyllo așa cum ați făcut pentru partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Stropiți orice unt rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
9
Dacă aveți timp, acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute, astfel încât untul să se stabilească și să facă baklava mai ușor de tăiat. Folosind un cuțit ascuțit, faceți 5 tăieturi pe lungime, apoi tăiați în diagonală pentru a forma diamante. Baklava este mai greu de tăiat după ce este gătită, deoarece patiseria devine atât de fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Coaceți aproximativ 40 de minute până când sunt aurii și fulgi. Dacă blatul se rumeneste prea repede în timpul coacerii, cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
11
Pentru a face siropul: combinați ingredientele într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 10 minute până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Îndepărtați coaja de portocală, bățul de scorțișoară și cuișorul întreg; puneți deoparte să se răcească.
Scoateți o bucată de capăt a baclava și înclinați tigaia pentru a permite untului să se colecteze în colț. Scoateți excesul și aruncați-l. Cu tigaia plată, turnați siropul uniform peste baclava fierbinte. Se lasă să stea câteva ore înainte de servire.