Bacalaureat

Bacalaureat
Baccala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,25 USD pe porție. O porție conține 1385 calorii, 152g de proteine, și 64G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați aripi de pui, unt, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Bacalaureat, Bacalaureat Fript 8, și Bacala Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți peștele, uscați-l și rupeți-l în bucăți. Aruncați bucățile de baccala în făină pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o tigaie mare de sote, combinați uleiul de măsline și untul și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, apoi adăugați hamsiile și bucățile de pește. Gatiti la foc mediu-mare pana cand pestele se rumeneste frumos si hamsiile s-au destramat, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Adăugați bulionul de pui, frunzele de dafin, nucile de pin și sultanele și gătiți la foc mare timp de 10 minute. Se acoperă cu firimiturile de pâine și se fierbe la cuptor timp de 15 minute, sau până când firimiturile de pâine se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Stafide AuriiStafide Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se servește fierbinte.
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Hahn Winery Monterey Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista