Bacalao con Salsa de Coco y Choclo (pește de Cod cu sos de nucă de cocos-porumb)
Rețeta Bacalao con Salsa de Coco y Choclo (pește de Cod cu sos de nucă de cocos-porumb) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. O porție conține 651 calorii, 39G de proteine, și 39G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână unt, cimbru măcinat, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Pescado Con Coco (pește în sos de nucă de cocos), Sudado De Pescado al Coco (tocană de pește cu nucă de cocos), și Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (caserola de pește și nucă de cocos al Gratin) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați fulgii de ardei roșu, ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați porumbul și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Adăugați bulionul și laptele de cocos. Aduceți la fierbere.Reduceți căldura și gătiți neacoperit timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Puneți amestecul într-un blender și amestecați până când smooth.In o tigaie sote, încălziți puțin ulei de măsline. Când uleiul fumează fierbinte, adăugați peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se sotează 2 minute și se răstoarnă. Întoarceți amestecul în tigaie și încălziți la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați peștele în sos și gătiți încă aproximativ 8 minute, până când peștele este gătit până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Se servește peste orez alb și se ornează cu coriandru proaspăt.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.