Bacalao con Salsa de Coco y Choclo (pește de Cod cu sos de nucă de cocos-porumb)

Bacalao con Salsa de Coco y Choclo (pește de Cod cu sos de nucă de cocos-porumb)
Rețeta Bacalao con Salsa de Coco y Choclo (pește de Cod cu sos de nucă de cocos-porumb) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. O porție conține 651 calorii, 39G de proteine, și 39G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână unt, cimbru măcinat, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Pescado Con Coco (pește în sos de nucă de cocos), Sudado De Pescado al Coco (tocană de pește cu nucă de cocos), și Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (caserola de pește și nucă de cocos al Gratin) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați fulgii de ardei roșu, ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați porumbul și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Adăugați bulionul și laptele de cocos. Aduceți la fierbere.Reduceți căldura și gătiți neacoperit timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Puneți amestecul într-un blender și amestecați până când smooth.In o tigaie sote, încălziți puțin ulei de măsline. Când uleiul fumează fierbinte, adăugați peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se sotează 2 minute și se răstoarnă. Întoarceți amestecul în tigaie și încălziți la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați peștele în sos și gătiți încă aproximativ 8 minute, până când peștele este gătit până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se servește peste orez alb și se ornează cu coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista