Bacala

Bacala
Baccala ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 292 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic adevărat, oregano, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bacala, Bacala Albă, și Ciorba De Bacala.

Instrucțiuni

1
Odată ce codul S-a înmuiat pentru timpul necesar, scoateți-l din apă și uscați-l. Cu un cuțit de file foarte ascuțit, feliați codul în felii foarte subțiri și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit FileCuțit File
2
Într-un castron mic, nereactiv, combinați ierburile și roșiile prăjite la cuptor și aruncați cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
3
Împărțiți baccala uniform între 4 farfurii răcite. Completați fiecare porție cu o movilă de salată, stropiți cu ulei de măsline extravirgin de cea mai bună calitate și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Cod De SareCod De Sare
4
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade. Aruncați toate ingredientele împreună și așezați carnea în sus pe un suport așezat pe o tigaie. Prăjiți la cuptor timp de 2 până la 3 ore până când roșiile sunt deshidratate, dar încă fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru codul sărat. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista