Baby bok Choy prăjit cu ciuperci Shiitake
Baby bok choy prăjit cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.49 pe portie. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baby bok choy, sos vietnamez, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Baby bok Choy prăjit cu ciuperci Shiitake, Ciuperci Shiitake prăjite cu Tofu și Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau într-un wok, încălziți uleiul până când încep să apară mici pufuri de fum.
Se adaugă usturoiul și se prăjește la foc mare timp de 10 secunde.
Adăugați shiitake-ul și amestecați timp de 1 minut.
Adăugați bok choy și amestecați până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați sosul vietnamez și gătiți până când bok choy este fraged, dar încă verde strălucitor și sosul este ușor redus, cu aproximativ 4 minute mai mult.