Baby bok choy prăjit cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.49 pe portie. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baby bok choy, sos vietnamez, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Baby bok Choy prăjit cu ciuperci Shiitake, Ciuperci Shiitake prăjite cu Tofu și Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare sau într-un wok, încălziți uleiul până când încep să apară mici pufuri de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se adaugă usturoiul și se prăjește la foc mare timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați shiitake-ul și amestecați timp de 1 minut.
4
Adăugați bok choy și amestecați până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
5
Adăugați vinul și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați sosul vietnamez și gătiți până când bok choy este fraged, dar încă verde strălucitor și sosul este ușor redus, cu aproximativ 4 minute mai mult.